بر اساس توافق نامه بین سازمان FAO و WHO انجام می شود
به گزارش روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، بنا به درخواست وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، یک تیم از کارشناسان سازمان بهداشت جهانی (WHO) و سازمان خوار و بار جهانی (FAO) جهت انجام هماهنگی های لازم برای ارزیابی سیستم کنترل مواد غذایی در ایران طی هفته جاری وارد کشور شدند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۸ - ۱۲ آذر ۱۳۹۵ - 2016 December 02
به گزارش روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، بنا به درخواست وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، یک تیم از کارشناسان سازمان بهداشت جهانی (WHO) و سازمان خوار و بار جهانی (FAO) جهت انجام هماهنگی های لازم برای ارزیابی سیستم کنترل مواد غذایی در ایران طی هفته جاری وارد کشور شدند.
ملاقات با مسئولان ارشد و کارشناسان سازمان های مختلف مرتبط با نظارت بر مواد غذایی در ایران یکی از برنامه های این هیات می باشد. و در همین راستا، این تیم در روز دوشنبه چهارم تیرماه، جلسه ای با ریاست سازمان دامپزشکی کشور و مدیران ارشد سازمان برگزار گردید.
تیم ارزیابی سازمان بهداشت جهانی در بهمن ماه سال گذشته نیز جهت بررسی اولیه از مرکز ملی تشخیص، آزمایشگاه های مرجع و مطالعات کاربردی سازمان دامپزشکی کشور بازدید کرده بودند.
بر اساس توافق نامه بین سازمان بهداشت جهانی (WHO) و سازمان خوار و بار جهانی (FAO) سیستم های نظارت بر مواد غذایی در کشورهای مختلف به صورت آزمایشی در حال ارزیابی می باشد و ایران یکی از کشورهایی است که برای این ارزیابی انتخاب شده است.
سیستم مذکور یک سیستم خودارزیابی می باشد و بر اساس داده های جمع آوری شده مرتبط با زنجیره غذایی توسط ارگان های ذی ربط انجام می شود.
در این سیستم اولویت های بلندمدت، کوتاه مدت و میان مدت برای هر کشور بر اساس شرایط موجود تعریف می گردد و جنبه های داخلی، اقتصادی و خلاء های موجود در سیستم بررسی می شود و سیستم های امتیاز بندی خاص خود را براساس معیارهای تعریف شده دارند.
این سیستم ارزیابی، شامل دو قسمت ارزیابی سلامت مواد غذایی و ارزیابی تقلبات غذایی مبتنی بر دستورالعمل های کدکس الیمنتاریوس می باشد. در پایان مرحله ارزیابی، وضعیت موجود و انتظارات مشخص شده و سپس برنامه ها بر اساس این انتظارات، تدوین می گردد. 
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: